Retourneren en ruilen bij Coolfits.nl

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons uiterste best jou te helpen bij jouw retourzending.

Retourneren is op eigen kosten, behalve als wij een fout of beschadigd artikel hebben geleverd.

Wat zijn de voorwaarden van retourneren?

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien (herroeping recht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen én passen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan coolfits.nl te laten weten. Vraag hier een retourformulier voor aan via info@coolfits.nl .Stuur bij de aanvraag aub uw bestelnummer mee zodat wij uw het juiste retour formulier kunnen mailen. Retourneer deze samen met de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour gegevens. Als je vragen hebt neem dan contact op met onze klantenservice.

Welke artikelen kan ik retourneren?

Je kunt een artikel alleen retourneren als:

  • het artikel compleet is;
  • het artikel in originele staat is (met aangehechte labels en zo veel mogelijk in de originele verpakking).

Is het artikel door jou toedoen beschadigd en is er een waardevermindering opgetreden, dan zal Coolfits.nl jou hiervoor aansprakelijk stellen.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Je moet het pakket naar onze distributeur sturen. Hoe gaat retourneren in zijn werk? Verpak de te retourneren artikelen in de originele verzenddoos of een andere stevige verpakking en sluit de aangevraagde retour bon bij. Lever jouw retourpakket in bij een PostNL-Servicepunt en bewaar het afgiftebewijs (en eventueel de Track & Trace-code). Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Wanneer het retourpakket in een envelop of platte verpakking past, dan mag je dit per briefpost verzenden.

Wanneer en hoe betaalt Coolfits.nl de geretourneerde artikelen terug?

Coolfits.nl betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien, het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wanneer Coolfits.nl de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen deze termijn, dan betaalt Coolfits.nl het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door Coolfits.nl zijn ontvangen.

Wat te doen bij een klacht over een bestelling?

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij jou aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te inspecteren. Je mag van Coolfits.nl een goed product verwachten. Hebben wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via e-mail. Vervolgens stuur je het beschadigde of onjuiste artikel retour. Schrijf op het bijgeleverde orderformulier + het ingevulde retourformulier de aard van de klacht. Zo kunnen wij de klacht zo goed mogelijk in behandeling nemen.

Wil je een vervangend artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is, dan ruilen wij het artikel om. Heb je een klacht na het dragen van een artikel, neem dan eerst contact met ons op. Onze garantieperiode duurt één maand. Een klacht die niet gemeld is, wordt niet in behandeling genomen.

Retouren bij klachten zijn altijd voor rekening van Coolfits.nl

Hoe kan ik een artikel omruilen voor een ander artikel?

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Wel kun je het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling wel te betalen, want wij kunnen de bestellingen helaas niet met elkaar verrekenen.

Stuur jouw retourzending naar het volgende Adres:

TPL S.r.l.

Via Cesare Pavese 34

10017 Montanaro (Torino)

Wij kunnen goedkoop leveren door prijsafspraken welke onze distributeur in Italië met een verzender heeft afgesloten.

Daardoor vallen helaas de retourkosten iets hoger uit…

Contact met onze klantenservice:

Bel ons op 036 2020 108

Mail ons via info@coolfits.nl